Ko je CompanyWall Business?

CompanyWall doo je renomirana bonitetna kuća osnovana 2007. godine u cilju pomoći poslovnim subjektima da unaprijede svoje poslovanje pronalaženjem i povezivanjem sa novim klijentima.

Osim toga bavi se provjerom potreba i likvidnosti, kao i poboljšanjem efikasnosti rada analizom finansijskih podataka i mnogih ekonomskih faktora. Naše višegodišnje iskustvo svakodnevno obogaćujemo kroz uspjehe na četiri različita tržišta u Evropi.

CompanyWall business mapa poslovanja

Šta CompanyWall radi?

Svjesni smo koliko veliki značaj i neprocjenjivu vrijednost imaju provjerene informacije uz koje su poslovni subjekti upućeni u aktuelna lokalna i globalna dešavanja i trendove u savremenom poslovanju. Nakon višegodišnjeg iskustva znamo šta je tačno potrebno jednoj savremenoj kompaniji koja želi da obezbjedi transparentno i sigurno poslovanje.

CompanyWall je pionir umrežavanja i uspostavljanja poslovnih veza između domaćih, ali i stranih kompanija.

CompanyWall - finansijski asistent

Svjesni smo da povećanje transparentnosti ubrzava napredak ekonomije u zemlji i regionu sigurnijim poslovanjem, odnosno svođenjem rizika na minimum. Pouzdane informacije su danas jedan od najvažnijih faktora uspješnog biznisa i zato je naša misija da ih učinimo dostupnim što većem broju naših klijenata.

Iskustva i sugestije naših korisnika su nam veoma važni. Zato u CompanyWall-u vjerujemo u našu zajedničku budućnost u kojoj ćemo sa finansijskim asistentom CompanyWall Business zajedno rasti, razvijati se i potvrditi našu ulogu u unapređenju poslovanja i strategije investiranja na domaćem tržištu.

Naš zadatak je da Vam pomognemo da donesete pravu odluku uz tačnu i provjerenu informaciju o pouzdanosti buduće saradnje. CompanyWall Business finansijski asistent

Sertifikat bonitetne izvrsnosti

Sertifikat bonitetne izvrsnosti CompanyWall predstavlja službeno uvjerenje naše bonitetne kuće koje se dodjeljuje kompanijama koje zadovoljavaju stroge ekonomske i finansijske kriterijume.

Jedino na osnovu bonitetne ocjene, koja se dobija posebnom metodologijom i analizom finansijskog izvještaja i drugih brojnih faktora, možete dobiti pisano priznanje koje svjedoči o visokom pozicioniranju na rasprostranjenom tržištu.

Evaulaciju boniteta vrši tim ekonomskih stručnjaka na osnovu zvaničnih podataka o procjeni kreditne sposobnosti, cash flow analizi, kao i analizi stanja i kretanja prihoda i strukture imovine i kapitala i drugih finansijskih i ekonomskih elemenata. Ove informacije su našoj bonitetnoj kući dostupne na osnovu ekskluzivne saradnje koju već godinama unazad uspješno ostvarujemo sa Agencijom za privredne registre.

Posjedovanjem sertfikata, kompanija povećava svoj kredibilitet na tržištu i dobija svjedočanstvo dugogodišnjeg sistematskog i kvalitetnog rada, čime osigurava prednost u odabiru u odnosu na konkurenciju. Ujedno, posjedovanjem ovog sertifikata, klijentima i partnerima potvrđujete sigurnost poslovanja iz finansijskog i ekonomskog aspekta.

Sertifikat bonitetne izvrsnosti
CompanyWall sertifikat bonitetne odličnosti je službeno priznanje postojanog i sigurnog rada firme. CompanyWall business sertifikati bonitetne odličnosti

Misija CompanyWall Business

Sa našim klijentima gradimo i održavamo dugoročnu saradnju kroz ponudu jedinstvenih usluga, prilagođenih individualnim zahtjevima. Vrhunskim kvalitetom usluga, dostupnošću i pouzdanošću, ulivamo sigurnost i povjerenje. Svim našim korisnicima, saradnicima i partnerima na tržištu pristupamo sa brigom i poštovanjem.

Nastojimo da zadovoljimo njihove specifične potrebe jer na taj način svi napredujemo. Prihvatamo ličnu odgovornost i uvijek težimo da budemo drugačiji, bolji i da podstičemo napredak. Mi smo lojalni, iskreni i direktni prema našim našim klijentima i partnerima.

Misija kompanije CompanyWall je da primjenom savremenih metoda pomogne klijentima da povećaju intelektualni kapital, rezultate, profitabilnost, likvidnost i produktivnost poslovanja.

Vizija CompanyWall Business

Cilj je ne samo da se uvode nove poslovne navike i trendovi, već i da se predviđaju i kreiraju.

CompanyWall posluje u korak s vremenom koje dolazi i pruža uvid u podatke o vašim klijentima, saradnicima i poslovnim partnerima uz dostavljanje finalnog proračuna bonitetne ocjene po konkurentnoj cijeni, bez ograničenja upotrebe.

Vizija CompanyWall Business platforme je aktivno učešće u unapređenju tržišta u Crnoj Gori i postavljanje viših standarda u oblasti poslovanja, trgovine i investicija.

CompayWall usluge

Naš zadatak je da Vam pomognemo da donesete pravu odluku pri odabiru uz tačnu i provjerenu informaciju o pouzdanosti buduće saradnje. Informacije o kreditnom rejtingu, sudskim sporovima, poslovnom okruženju i stabilnosti, sada su Vam dostupne na jednostavan, pregledan i pouzdan način, uvidom u obrađene finansijske podatke svih koji posluju na crnogorskom tržištu.

Za razliku od ponude konkurenata, naša usluga se ne produžava automatski i tehnička podrška je potpuno besplatna. Omogućen je pristup sistemu za tri korisnika istovremeno i lista za redovno praćenje firmi koje sami izaberete se automatski ažurira na nedeljnom nivou.

Bez dodatne doplate, dostupan Vam je popis svih aktuelnih prodaja putem javnog nadmetanja, aktivnih postupaka stečajeva i likvidacije, otvorenih sudskih postupaka i drugih važnih obavještenja koja se tiču Vaše interesne grupe koju možete sami da formirate.

U svakom trenutku jednostavnim logovanjem možete saznati i koja su lica zainteresovana za vaše poslovne aktivnosti pregledom dostupnih podataka o Vašoj kompaniji. Sve informacije su predstavljene na jednostavan i pregledan način i od neprocjenjivog su značaja za brzo donošenje poslovnih odluka uz minimalan rizik.

Pogledajte proizvode
Pristup portalu CompanyWall omogućava da obogatite svoje poslovne podatke praćenjem aktivnosti svih privrednih subjekata sa kojima poslujete ili sa kojima potencijalno želite da ostvarite kontakt i saradnju
Bonitetna ocjena CompanyWall

Bonitetna ocjena

Skup standardizovanih podataka koji obuhvataju kompletno poslovanje poslovnog subjekta

Finansijski asistent bonitetne kuce CompanyWall

Finansijski asistent

Uvid u kompletne finansijske podatke preduzeća kako bi razdvojili pouzdane od nepouzdanih partnera

Bonitetni izvještaj CompanyWall

Bonitetni izvještaj

Jednostavan i precizan uvid u najvažnije podatke o poslovanju preduzeća

Sertifikat bonitetne izvrsnosti CompanyWall Business

Sertifikat bonitetne izvrsnosti

Potvrda bonitetne kuće CompanyWall o uspješnosti preduzeća i njegovom sigurnom poslovanju