HUNGAR
Bonitetna ocjena
Osnovni podaci
- KD
- 1071 - Proizvodnja hljeba, svežeg peciva i kolaca;
- Područna jedinica
- Područna jedinica Budva - Ekspozitura Ulcinj
- Datum osnivanja
- 24.06.2015.
- Registracioni broj
- 50734505
- Reg. tijelo
- Privredni sud
- Registrovan za PDV
- DA
- Broj PDV registracije
- 82/31-01680-6
- Datum PDV registracije
- 25.06.2015
Računi i blokade
Nekretnine u vlasništvu
Katarstarska opština | Broj parcele | Tip nekretnine |
---|---|---|
a583bba9-a7bc-431a-b98c-cdbee682163c | 4c4fa667-fde | d579 |
f32d290e-f6a2-4cc3-83e3-da7773220d8e | 63f1a2ef-32e | cfb7 |
0a2cf30e-29e8-4ed7-889e-1a90b4d8f6a9 | 6b73ece4-45c | 40c5 |
db979d22-63ac-4e73-b83e-9ead7d08aee7 | 8531377d-89c | 4d34 |
8eed1f92-5b50-40fe-899e-01a4cb3a1d08 | 5dac4d6e-a2f | 4803 |
fcb3d562-8048-4cd4-b9ec-8932d4835ac7 | 3edccde3-812 | 9338 |
3cc1ee5f-d432-485b-a319-a5e9b8c39997 | acc038c8-dc3 | 20d4 |
f9921bac-8b9b-49eb-84e5-a63f9971d328 | 8bc620ad-8de | bda1 |
2e2277a3-8191-4d91-8ba2-39368ff6ed88 | 4d4c8abd-615 | 9c53 |
e578cabc-c66d-4310-b408-2bc563cb44a7 | 2e352476-c70 | 0d2b |
Ovdje možete da saznate o svim nekretninama koje se nalaze u vlasništvu firme koju pretražujete. Pretraga se odvija direktno preko katastra, odnosno vlasnika zemljišta i nekretnina na nivou cijele države. Izvor ovih informacija je Katastar nepokretnosti Crne Gore, preko koga se vrši pretraga nekretnina. U svakom trenutku možete da budete sigurni da imate ažurnu i tačnu informaciju o vlasništvu nad nekretninama.
Katarstarska opština | Broj parcele | Tip nekretnine |
---|---|---|
41f6434e-ef13-4cfe-96d6-64acfee1b15f | 1fe2ee4a-cd4 | 675a |
464f2fa9-3320-43a5-9588-4cbeca391634 | a31106f0-a51 | bd7f |
3d2e6269-f061-406c-838c-1691e3ff0893 | 4a92438a-245 | 36a3 |
a63b91ab-2c71-423c-bebb-f4505aa5afb0 | 28a10518-c9c | 7cc5 |
5a8945ca-7986-4efb-b16c-c46b631f5aed | 6eb87fc4-001 | f210 |
7d58ed2e-7377-4905-ab85-41c61ab0e3da | 8ee37456-2f8 | 1696 |
b8a8cd2c-bdba-46d7-b503-feb53ae1ffc0 | 02ed1067-e41 | 5094 |
0b57bfa9-659e-4d26-b617-d6cd2b9fbe6f | 92b976b8-865 | 1cc4 |